top of page

WORKSHOP

CREATIEF SCHRIJVEN 

§ Wat kan ik van deze workshop verwachten?

Deze workshop heet "Creatief Schrijven". In de workshop worden duidelijke tools geboden, die je het oproepen van inspiratie verbeteren en vergemakkelijken, je nieuwe inzichten geven over je eigen manier van schrijven en die zorgen dat blokkades tot het verleden gaat behoren. Aan de hand van meer dan 80 verschillende schrijfopdrachten, kunnen we aan de slag met zowel proza als poëzie, speeches en lyrics.

Inspiratie is overal en altijd aanwezig. Jij leert met deze workshop het moment pakken als het er is en het moment creëren als het er even niet lijkt te zijn.

 

§ Wat hebben we nodig?

Liefst in een zaal(tje), waar we de ruimte hebben, waar presentaties gegeven kunnen worden en we geen last hebben van te veel omgevingsgeluid. 

 

§ Met hoeveel mensen kunnen we meedoen?

Minimaal 4 maximaal 12 personen

 

§ Hoe lang duurt deze workshop?

De minimale duur is anderhalf uur max 3 uur. We kunnen

ook een Schrijfweekend houden.

 

§ English please?

This is a creative writing Workshop. I developed over 80 assignments to inspire you. Poetry, prose, lyrics or a speech to write? This workshop is designed to excite you inspiration! 

If your interested in a workshop Creative Writing, let me know! If you like to book a workshop, masterclass of writingcamp.

(max.12 people) to improve your writing skills, don't hesitate to contact me and fill in the form below.

Hope to see you soon!

Bericht ontvangen!

bottom of page